alacati, kolmas päev

28/08/2014 (Timo)

türgi, alacati. eile otsustasime, et aitab rannas praadimisest. sellest võib siin lolliks minna - lihtsalt liiga palav on. ja et meil lohed kaasa sai pakitud, aga siinpool lahte nendega sõita ei tohi, siis uurimise kohalike käest, kuidas autoga teisele poole lahte sõita, kus lohed sõitmas paistavad. kohalikud soovitasid auto asemel mootorpaati kasutada, kuna tee sinna nõuab offroad oskusi. täna tegime kohlikus club mistralis kaupa, et need oma kaatriga meid üle viskaks. 20€ küll küsisid, aga muud varianti ka polnud. mõeldud.tehtud. kohale jõudes tõmbas higise otsaesise veel higisemaks, sest koht nägi välja väga hull. kaldal puudus sisuliselt ruum launchimiseks, jube palavus, igal pool tulikuumad ja teravad kivid. susse polnud, paljajalu minusugusele pisut ränk! siiski otsustasime proovida. et zupping keeldus kaldal lohe üles laskmast ja vette minekuks oli ainult üks 3m lai koht kivide vahel, siis pms käis meie launch nagu gibralratil lennukite maandumine - kõik ootasid meie taga ja oli ka kiunu juba kuulda. sõiduala oli 250m pikk ja täis algajaid, kellel iga 2s tagant lohe alla kukkus, vaja oli seal 2 triipu teha ja kõrgemale merele sõita, kus triip u 3x pikemaks venis. keeruline oli, aga z suutis sellega kenasti hakkama saada -pärnust on talle midagi ilmselt ikka külge jäänud. et meil kahepeale üks 12sqm lohe oli, siis jäin esialgu kaldale praadima. 5 minuti pärast hakkas nii palav, et ronisin puusani vette ja jalutasin ülestuut. sõita sain u 40 min, siis oli 12sqm mulle nii üle, et ei suutnud enam kantida vahepeal. siis proovis 15min veel z sõita, aga tallegi oli palju. vaastin, et enamus kohalikke sõitsid 9tega, 8stega ja üks oli ka 6sega. ühesõnaga panime asjad kokku ja palusime kohalikel club mistrali helistada, et nad meile kaatri järele saadaks. 10 min pärast oli see kohal ja tossutasime koduranda tagasi. seal just päev lõppes, sest tuult oli auklik. gonzalo pakkus oma rannas vedelevaid kamasid, et kui tahan võin sõitma minna. kauplesin ta 107/7,8ga minuga koos sõitma, sest peaaegu üksi (eile nats rosatiga ja üleeile nats päeva juhi robertoga) ma olen juba kaks korda sõitmas käinud ja igav on. senikaua kui gonzalo oma kamasid tõi, tuli juurde andrea rosati, kellega eile mõned triibud tegime ja palus, et kas ma viitsiks täna ka temaga sõita. tal oli vaja kolme masti testida ja ilma referentsita ei saa seda teha. kui gonzalo peale kolmandat triipu koju ära läks, siis oli rosati kohe kohal. tegime iga mastiga kaks otsa sinna ja kaks tagasi. senikaua kui ta vahetamas käis triibutasin üksi. päris mõnus on siin ikka, vesi soe, tuul soe. kiirus oli mul väga hea. sõitsin ees ja all, rosati ei suutnud ühtegi korda kiirusega pealt läbi sõita. gonzalo kamad mulle täpselt sobivad ka, tal on sama lofti puri ja kuna ta on minuga sama kasvu, siis on poomi kõrgus ja trapestiotste asukoht kohe paigas. kui rosatiga asjad paika said, siis oli juba väss peal ka ja läksin kaldale ära. asju gonzalo telki tassides laterdasime pisut rosatiga ja z kuulas vastutustundlikult kõik ta mured ära ning noogutas kaasa. homme lubab rohkem tuult, meil on plaan minna ühte teise loheranda. päeval pole siin muidu midagi teha. dagan caddy teenust ei soovi, sest ta tahab kaldal asjad ära otsusdata, mitte 3min enne starti, gonzalo nagu sooviks abi, aga talle ei saa pakkuda, kuna ta pole päris meie tiimi mees ja nii ongi vaba aega piisavalt, et ntx pool päeva arutada SLAKE masti tootjaga teemal mastid..mastid..mastid.

2 240 vaatamist

Lisa Kommentaar

Ühtegi kommentaari veel ei ole