Aastalõpu Vääna

30/12/2013 (Niine)

Teleka ees kõhu kasvatamine on hakanud juba päris ära tüütama. Hea tunne on juba talveks keldrisse veetud surfikama uuesti autosse laadida ja Vääna poole sõita. Gunnariga kohale jõudes olid merel mõned lohed ja tuul oli üsna piiri peal. Sooja 4C aga ikkagi väga mõnus ilm. Panin siis 5.8 Poisoni ja 93l Pocketi. Esimene triip oli kuidagi veider, tuul nagu oleks pidanud juba käima tõmbama aga laud istus vees kinni. Mõtlesin, et olen jõuludega vist jubedalt juurde võtnud, nüüd ei saa enam glissigi. Kui ühe siledama koha peal ka käima ei saanud, hüppasin vette et vaadata kas uime taga on mingi sodi äkki. Nojah, olin uimekotiga sõitma tulnud. Tuju läks kohe paremkas, vähemalt ei ole see jama minu kaaluga seotud. Nüüd oli kohe teine minek. Lained olid ilusad, sai nii hüpata kui veivata. Lasime Gunniga poolteist tundi, siis vaikis ära. 

Väga mõnus sõidupäev jälle üle pika aja. Sellist päeva ei vahetaks suusatamise vastu mitte mingil juhul. Tuleks ainult SWW, vähemalt 10ms ja mõned + kraadid ka. Oleks täitsa tip top talv.

6 792 vaatamist

1 Kommentaar

  1. You really make it seem so easy with your presentation but I find this
    topic to be actually something which I think I would never understand.
    It seems too complex and very broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

    micro job 10. jaan 2014 kell 11:25