Slaalomitriibud Pirital

01/06/2013 (Hardcore)

 Kui eelmises kirjutises oli põhjust Papat ja Mattit tänada, siis seekord pean tänusõnad edastama Ivarile, kes tahab minuga võidu sõita ja seetõttu andis mulle väga hea slallilaua Starboard iSonic 111 liitrit. Et mul õnnestus surfilaadal soetada endale ka Z-uim slaalomi jaoks, siis põlesin soovist uusi kamasid proovida.

Pirtal oli klubi taha parkinud kollane buss, mida paljud teavad. Oligi Virgo kohal ja merel kirdetuule jänesed ka. Ega me pikalt ei lobisenud, sest see tuul, mis antakse, tuleb ära võtta. Panin laua peale 6,7-se purje, sest Virgol oli ka umbes selline mõõt. Umbes sellepärast, et ega seda Vigri ei tea ju supertäpselt. Lõpuks puutus uus laud minu all vett ja kihutamine algas.
Esimese jibe tegin väga põhimõtte pärast glissis. Ei saa ju uut lauda teisiti sisse juhatada. Mõtlesin umbes minut aega ette, kuidas ja mida ja tuli korralikult ära!!
Vöötrapets on ikka veel harjumatu, lubasin endale et otsin isteka üles. Kui olime mõnda aega soojaks sõitnud Kuulimuna ja Surfiklubi suuna peal, siis hoidsime natuke kõrgemale, Merivälja muuli poole ja proovisime kiirust ka. Minu GPS näitas pidevalt üle 40, pagides sai ka 50 välja lastud ja seda külgtuules! Kamad on kiired küll! Aga seda oli ka Virgo. Kristalselt aus olles mäletasin teda sellise varustusega pisut aeglasemana. Tegelikkuses saime täiesti koos sõita, mis sundis pingutama. Proovisin esiteks alltuules mööda sõita ja ega ei saanud küll. Niisiis pidin valima vähem segatud tuulega tsooni ja selles käiku otsima.
Tunni aja pärast hakkasin trapetsiga harjuma, tuul läks ka auklikuks ja nii ma lõpuks suutsin oma isu täis sõita. Virgo kukkus korra eemal sisse ja raudkülm vesi tõmbas isegi temal jahedaks. Nii sai siis ka slallikamade hooaeg avatud. Tänud Virgole sparringu eest!!

2 991 vaatamist

Lisa Kommentaar

Ühtegi kommentaari veel ei ole